|
BRYKIECIARKI Maszyny i urządzenia do produkcji brykietów
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kolnierz31
Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 13:24, 12 Kwi 2010 Temat postu: Pizzerie |
|
|
Witam
Mieszkam we Wloszech i mam znajomych,ktorzy sa wlascicielami sieci pizzerii.Pytali mnie ostatnio o jakosc brykietu w Polsce i postanowilem zadac Wam pytanie;jaki rodzaj brykietu najlepiej nadaje sie do spalania w standardowych piecach do pizz i moze ktos poleci mi firmy produkujac taki brykiet.Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|